YOURBLOGTITLE ❝ personal · photo · blog ❞   |   about  ·   twitter   ·   tumblr  ·   blogspot   ·   etc   · follow





misses
♥ Hello there sweetheart! My name is Fluffy. The Blogger NavBar is a navigation bar and toolbar with a form...what's happening on othere recently published blogs with one click... Insert your small about me here. Enjoy the layout, please don't remove credit and be nice and kind.

Instagram
@ikarikon

agenda
06/15 Meet up with my cat
06/16 Go out on a picnic with my cat
06/17 Have a party with my cat.
06/18 Give my dog a bath


musings
pink. purple. green. blue. teal. orange. red. yellow. black. white. grey. burgundy. lilac. you. and. you. all. about. you. here. i. dont. know. what. you. want. just. be. creative. with. your. stuff. copying. is. for. losers. with. no. originality.

twitter


mail


Banners






disclaimer
Layout made by tkh. Removing any credit is shunned upon. Please keep credits intact, only dummies would remove them. You aren't a dummy right?

Add your end of the disclaimer here, be nice, firm, assertive etc etc yada yada yay blogging.

  perlu ke ?
aku rasa mcm haram betol la bila dia pergi futsal & ignore aku... sumpah SIAL la...perlu ke nak utamakan benda yg tak penting tu ? kalau mcm tu aku pun boleh jgk kalau nak balas balik... aku pikir sayang kt kau la... tapi kau asyik pikir kwn kau je lebih... maklum la kan kwn2 kau je yg boleh DIPERCAYAI... kwn2 kau spy kau kan... kaki report semua ada... kau pergi la couple dgn kwn2 kau yg tercinta tu... otherwise kalau aku dah mati nanti pun kau mesti berkepit dgn diorang je ... skrg kau pedulikan kwn kau lebih dari aku... aku pun boleh buat mcm tu... knp kau tak pernah pikir satu pun perbuatan kau aku tak pernah balas? kalau aku nak balas mcm2 dah jadi kt kau... aku pun boleh lepak dgn kwn2 ptg mcm ni pastu balik senja... kalau aku sampai cari kau kt tempat kau lepak memang buat nahas la kt kau... kau nak ke aku malukan kau dpn kwn2 kau? sudah la... dekat setahun dah aku tanggung sakit hati aku ni... aku suruh kau cari org lain sebab kau tak bahagia & tak rela mengorbankan diri kau untuk aku... dulu mcm2 janji manis kau dgn aku... aku tak tau la kau berlagak baik dpn sape sebenarnya... dpn parents aku ke... you'll make this thing become sucks...should i being treated this way? I LOVE YOU MORE THAN MY LIFE... I COULD SIMPLY GIVE MY LIFE FOR YOU IF YOU NEED IT... if you can't love me like you always do... please leave me... find some other girls that can bear with your life and never cares about you like me...


< O L D E R P O S T | N E W E R P O S T >



© Layout made by tkh/mk. Removing any credit is shunned upon. Please keep credits intact, only dummies would remove them.
You aren't a dummy right? Have a nice blogging day or something!