YOURBLOGTITLE ❝ personal · photo · blog ❞   |   about  ·   twitter   ·   tumblr  ·   blogspot   ·   etc   · follow





misses
♥ Hello there sweetheart! My name is Fluffy. The Blogger NavBar is a navigation bar and toolbar with a form...what's happening on othere recently published blogs with one click... Insert your small about me here. Enjoy the layout, please don't remove credit and be nice and kind.

Instagram
@ikarikon

agenda
06/15 Meet up with my cat
06/16 Go out on a picnic with my cat
06/17 Have a party with my cat.
06/18 Give my dog a bath


musings
pink. purple. green. blue. teal. orange. red. yellow. black. white. grey. burgundy. lilac. you. and. you. all. about. you. here. i. dont. know. what. you. want. just. be. creative. with. your. stuff. copying. is. for. losers. with. no. originality.

twitter


mail


Banners






disclaimer
Layout made by tkh. Removing any credit is shunned upon. Please keep credits intact, only dummies would remove them. You aren't a dummy right?

Add your end of the disclaimer here, be nice, firm, assertive etc etc yada yada yay blogging.

  2 Syawal
Malam ni memang aku rasa tersangat2 tak dihargai... Dia tergamak tanpa henti mendoakan aku dan dia takkan bersatu sampai bila2... Sedangkan selama ni aku berusaha mempertahankan hubungan kami yg selalu rapuh tapi dia senang nak let go mcm tu je... Seriously like i'm dealing with an idiot.. Kalau dah tak nak sgt dgn aku ckp je la... Tak perlu nak guna ayat yg menyakitkan & mengguris hati aku... Tak cukup lagi ke selama ni dia dah buat aku kecewa sampai putus harapan? Berapa ribu kali lagi dia nak buat aku mcm ni? Salah ke nak terus usaha dptkan sesuatu walaupun ade halangan? Aku sanggup tunggu dia walaupun dia bkn yg terbaik... Aku butakan mata aku utk nampak dia sorang je yg sempurna... Tak bererti la semua tu bila dia simply menyerah & biar kalau aku terpaksa hidup dgn laki lain... Mungkin itu kehendak dia selama ni... Walaupun aku syg dia tapi belum tentu dia nak hrpkan mcm ape yg aku hrp utk dia... Aku bagi peluang berkali-kali utk dia berubah... Ubah segala-galanya pd masa depan... Is it worth now? He sleeps everytime i talk about something serious. Wouldn't that be so fucking shit? I only wish one day people will discover that i'm having a kind of stage 4 cancer and i will die soon.. Pada saat ni aku memang akan ckp yg dia pentingkan diri sendiri... Dia tak pernah nampak pun pengorbanan aku... Masa yg aku dah buang utk dia... Perasaan aku & setiap tangisan aku yg mengalir... Dia tak nampak..bagi dia benda mcm tu remeh & nothing to worry... Dia memang akan ckp dia syg aku & taknak lpskan aku tapi usaha tu tetap takde pon. What else i can do. Semua takdir dan ketentuan Allah.. Aku tetap percaya pertemuan kami memang dah tertulis dlm takdir hidup aku..


< O L D E R P O S T | N E W E R P O S T >



© Layout made by tkh/mk. Removing any credit is shunned upon. Please keep credits intact, only dummies would remove them.
You aren't a dummy right? Have a nice blogging day or something!