YOURBLOGTITLE ❝ personal · photo · blog ❞   |   about  ·   twitter   ·   tumblr  ·   blogspot   ·   etc   · follow





misses
♥ Hello there sweetheart! My name is Fluffy. The Blogger NavBar is a navigation bar and toolbar with a form...what's happening on othere recently published blogs with one click... Insert your small about me here. Enjoy the layout, please don't remove credit and be nice and kind.

Instagram
@ikarikon

agenda
06/15 Meet up with my cat
06/16 Go out on a picnic with my cat
06/17 Have a party with my cat.
06/18 Give my dog a bath


musings
pink. purple. green. blue. teal. orange. red. yellow. black. white. grey. burgundy. lilac. you. and. you. all. about. you. here. i. dont. know. what. you. want. just. be. creative. with. your. stuff. copying. is. for. losers. with. no. originality.

twitter


mail


Banners






disclaimer
Layout made by tkh. Removing any credit is shunned upon. Please keep credits intact, only dummies would remove them. You aren't a dummy right?

Add your end of the disclaimer here, be nice, firm, assertive etc etc yada yada yay blogging.

  A week later....
"cause i catch a grenade for you,throw my hand on the blade for you.. I would go through all this pain,take a bullet straight to my brain.. YES,I WOULD DIE FOR YOU baby,but you won't do the same" 
 Well this sentence probably stuck in my mind for over one year and now i'm gonna released those grenades back to him. Dah seminggu aku tak ada ape2 hubungan dgn dia. Aku sedar dia pun tak call atau msg aku. Maybe dia buang kot benda yang aku bagi dkt dia tu. sape la aku ni kan. Aku cuma bagi bukti terakhir kasih sayang aku utk dia. Tapi nak buat mcm mana kalau org tu dah lama plan nak tinggalkan aku confirm la eager sampai campak aku sejauh yang boleh. Hmmm. Merasa la jugak aku jadi patung cendana time dgn dia. Bukan senang kan nak dpt peluang mcm tu. bohong gila la tu kalau aku tak sakit hati walaupun ada yg dah tenangkan aku dan raih balik kepercayaan aku terhadap laki dan hakis perasaan dendam tu. setahun lebih kena bunuh dalam diam bukan sekadar sakit la. Nazak sgt dah hati aku. Kalau boleh nak je aku bunuh dia supaya dia tak sakitkan hati perempuan lain. Kesian sangat kt mana2 perempuan yg pernah ada hubungan dgn dia. Now i know why they've cheated on him. All because of his dumbass attitude. Bagi kasih sayang mungkin tak cukup bagi dia. Kalau boleh nyawa aku pun dia nak melayang disebabkan dia. Bodoh,sial. Mcm manusia paling malang la aku hidup dgn dia & tahan kedayusan dia tu. Allah je tau mcm mana aku sakit sebab dia & betapa aku syg dia. Tapi aku tau semua perbuatan dia akan dibalas jgk suatu hari nanti. Dia jgn nak happy sangat la lps apa dia dah buat kt aku. When i see your face i'mma gives you HELL !!! :D


< O L D E R P O S T | N E W E R P O S T >



© Layout made by tkh/mk. Removing any credit is shunned upon. Please keep credits intact, only dummies would remove them.
You aren't a dummy right? Have a nice blogging day or something!